Dojave , namestene utakmice , tip dana , fixed matches

 

PRVIH 10 NOVIH KLIJENATA KLADIONICARA KOJI SU OZBILJNI DOBICE OD NAS UTAKMICU KVOTA 2 do 3.5 NEMA PLACANJA PRE MECHA UKOLIKO ZELITE SLEDECI MECH PLACATE 50 EURA. Prijavite se sada na EMAIL. PRI PRIJAVI NA EMAIL OBAVEZNO NAVEDITE IME PREZIME BROJ TELEFONA GODINE I DRZAVU I DA SE SLAZETE DA NAKON MECHA PLATITE 50 EURA ZA SLEDECHU DOJAVU.

Prodajemo dva tipa informacija i saveta za kladjenje

1.MESECNA CLANARINA 50 EURA

STA DOBIJATE OVDE ?

Parove koje mi igramo , dojave i insajdere ceo mesec 30 dana minimum kvota 5 do 30 svaki dan minimum 3 parova dnevno.

Ovo su pravila mesecne pretplate

PRAVILA

1. Igrate zadate utakmice u singlu ili dublu izbor je vash dali cete ih igrati sve koje smo postavili.Nas je savet SINGL DUBL i to flat stake uvek za istu sumu sve parove primera radi recimo 20 EURA po utakmici. Medjutim izbor je VAs i samo Vas za koliko cete ih igrati.

2. Svakoga dana imacete 3 predloga minimum kvota 5 do 30 . To je nash mix dojava, insajdera i najboljih predloga dana.

3. Ukoliko sve tri utakmice prodju morate nam uplatiti BONUS u smislu da morate odigrati jedan tiket na 10 eura na sva tri postavljena para. Primer ukoliko je zbirna kvota na sve utakmice primer kvota 70 dugujete nam Bonus od 70 eura za nastavak saradnje. Naravno ne morate da uplacujete tih 10 eura na sva tri para za nash bonus medjutim ukoliko sve tri utakmice prodju Vi nama dugujete 70 eura i dok ne platite necete dobijati naknadne parove i pocetna Vam clanarina propada i ne vracamo Vam je. Ukoliko ne zelite da stalno trcite i uplacujete nam bonuse koje mozda moraju biti uplaceni a pogodak je u subotu a morate uplatiti bonus u nedelju i da ispustite parove za vikend jer u nedelju neprimamo uplate i nemoguce nam je uplatiti bonus mozete uplatiti jos 100 eura od kojih cemo Vam odbijati za nash BONUS.No to je Vasha odluka a stoji kao opcija.

4. Vi ste duzni sami proveravati kada postavljamo parove obicno ih postavljamo preko vikenda u 14.00 do 15.00 a preko nedelje od 17.00 do 18.00. Izgovore nisam video nisam odigrao ne prihvatamo stoga pratite forum.

5. Ne smete koristiti forum sa razlicnih IP adresa jer se za to dobija BAN bez povrata clanarine

6. Ne smete davati nikome nashe parove ako saznamo a saznacemo dobijate BAN bez povrata clanarine.

 

DRUGA VARIJANTA KOJU PRODAJEMO JE VIP MESECNA PRETPLATA 150 EURA. Isti su uslovi kao pri prvoj opciji koju Vam nudimo sa tim sto ovde NE PLACATE VISE NIKAKAV BONUS.

NOVA PONUDA NAJSIGURNIJI PAROVI

 

 

RADNO VREME

Obavezno odgovaramo na emailove izmedju 18 -20 casova svakoga dana. Tada mozete dobiti odgovor u vezi Vashih pitanja u vezi uplate. Molimo da nam se ne obracate ako niste se vec resili da platite dojave. U subjektu poruke obavezno napisite trazim podatke za uplatu jer moze se desiti da ne odgovorimo na email.Ako ste vec uplatili za dojave na vreme cemo vam reci kad u koliko sati koga dana mozete ocekivati dojavu i na koji nacin. Nakon 13.00 u subotu radimo samo sa placenim klijentima ostali koji su zainteresovani za dojave neka se jave nakon 20.00 u nedelju.