Prevaranti crna lista

Kako ih prepoznati ?

1. 99 % njih rade iskljucivo preko mooneybokersa ili paypalla . Svi blogerashi tako rade . Znate li zasto nemaju rachun u banci ? Da ne biste Vi koji ste prevareni usli u trag novcu eto zato ili su jednostavno maloletnici koji ne mogu otvoriti racun u banci. Zavrchu vas po 300-500 pa i po nekoliko hiljada evra obecavajuchi Vam brda i doline a kriju se iza mooneybookersa. Druga stvar je mnogo lazu 10/10 kvota 30 za samo 50 evra gde to ima osvestite se. Od tih stakora mi posteni ne mozemo da radimo i zato smo resili da ih raskrinkamo jednom za uvek.Ali ponavljamo OPREZNO ako dojavljivach radi samo preko moneybookersa ili paypall to Vam je prevara 100 % .

2. Nude Vam visoke kvote prelaze 30 koeficijent za 50, 100-200 evra . Dali to ima logike ? Zar nemaju 5 evra da stave na tu utakmicu da naprave tih 150 eura ? Na 5 evra niko im nece blokirati taj prelaz garantujemo. Kad kupujete tako nesto prejeftino zaletite se onda nisu oni krivi VI STE OVCE koje treba shishati.Kod nas prelaze dobiju samo klijenti kojima smo vec napravili novac sa nasim informacijama ovo jeftinija sto Vam rade deca blogerashi je samo mamac za naivne glupane.

Ovde cemo postavljati skrenshotove "dojavljivacha" koji su varalice. Ukoliko imate dokaze da Vas je neki bloger dojavljivach prevario molimo Vas posaljite to nama na email namesteneutakmice@hotmail.com da okacimo javno da svi znaju.

EPIZODA KICENJE TUDJIM PERJEM .. i to bash nashim slike govore vise do reci pogledajte kliknite na slike da bi se uvecale

Mesto zlocina... scena prva..obratite paznju kako prvo na chatu pita ima li koga... hahahahhahah

 

Scena druga kod njega na sajtu

EVO GA ORIGINAL TIKETA :

A sada ide standardno hvaljenje... NASHIM TIKETOM siroto dete nije ni videlo da je olovkom na tiketu stoji nash sajt ... citajte shou klikni na sliku da zumiras

Klikni na sliku da zumiras ili klikni ovde

NAMESTANJE REZULTATA... epizoda kako blogerashi namestaju utakmice BUSTED ( poslato od klijenta koga su ovi mamlazi prevarili za 500 evra prosle nedelje ) Laznjak dojavljivac postavio na svojoj strani tri tipa da Vas navuce kad je video da nista ne pogadja resio se da malo stima rezultate. Pogledajte shou.

Za uvecanu sliku sa vremenom skrenhota  klikni ovde

Za uvecanu sliku sa vremenom skrenshota  klikni ovde

Naravno prevarant je nakon sto je shvatio da je uhvacen na delu izmislio neku providnu pricicu na svome sajtu kako smo mi njega marginalca ucenjivali za bednih 100 eura mesecno , da nije tuzno bilo bi cak i smesno. Od muke , u tesnom ne zna decko vise sta ce sam sa sobom,  poludeo skroz pa poceo da pise samom sebi emailove pogledajte bruku.

Potraga se nastavlja ..sluzimo narodu.