MESECNA CLANARINA

 

MESECNA CLANARINA DOJAVE I INSAJDERI SVAKI DAN 3 SIGURNA MECHA

DOBIJAJTE NAJSIGURNIJE UTAKMICE SVAKOG DANA

NOVA PONUDA MINIMUM UKUPNA KVOTA DESET DO TRIDESET SVAKOGA DANA .

Sta dobijate ? Jednu dojavu singl 90 - 99 % + 2-3 najsigurnija para tog dana ukupna kvota 10 do 30. Svakoga dana u mesecu u roku od 30 dana po pravilima sajta. Cena clanarine 150 EURA BEZ PLACANJA BONUSA ODNOSNO 50 EURA SA PLACANJEM BONUSA .

 

1.MESECNA CLANARINA 50 EURA

STA DOBIJATE OVDE ?

Parove koje mi igramo , dojave i insajdere ceo mesec 30 dana minimum kvota 10 do 30 svaki dan minimum 3 parova dnevno.

Ovo su pravila mesecne pretplate

PRAVILA

1. Igrate zadate utakmice u singlu ili dublu izbor je vash dali cete ih igrati sve koje smo postavili.Nas je savet SINGL DUBL i to flat stake uvek za istu sumu sve parove primera radi recimo 20 EURA po utakmici. Medjutim izbor je VAs i samo Vas za koliko cete ih igrati.

2. Svakoga dana imacete 3 predloga minimum kvota 10 do 30 . To je nash mix dojava, insajdera i najboljih predloga dana.

3. Ukoliko sve tri utakmice prodju morate nam uplatiti BONUS u smislu da morate odigrati jedan tiket na 10 eura na sva tri postavljena para. Primer ukoliko je zbirna kvota na sve utakmice primer kvota 70 dugujete nam Bonus od 70 eura za nastavak saradnje. Naravno ne morate da uplacujete tih 10 eura na sva tri para za nash bonus medjutim ukoliko sve tri utakmice prodju Vi nama dugujete 70 eura i dok ne platite necete dobijati naknadne parove i pocetna Vam clanarina propada i ne vracamo Vam je. Ukoliko ne zelite da stalno trcite i uplacujete nam bonuse koje mozda moraju biti uplaceni a pogodak je u subotu a morate uplatiti bonus u nedelju i da ispustite parove za vikend jer u nedelju neprimamo uplate i nemoguce nam je uplatiti bonus mozete uplatiti jos 100 eura od kojih cemo Vam odbijati za nash BONUS.No to je Vasha odluka a stoji kao opcija.

4. Vi ste duzni sami proveravati kada postavljamo parove obicno ih postavljamo preko vikenda u 14.00 do 15.00 a preko nedelje od 17.00 do 18.00. Izgovore nisam video nisam odigrao ne prihvatamo stoga pratite forum.

5. Ne smete koristiti forum sa razlicnih IP adresa jer se za to dobija BAN bez povrata clanarine

6. Ne smete davati nikome nashe parove ako saznamo a saznacemo dobijate BAN bez povrata clanarine.

 

DRUGA VARIJANTA KOJU PRODAJEMO JE VIP MESECNA PRETPLATA 150 EURA. Isti su uslovi kao pri prvoj opciji koju Vam nudimo sa tim sto ovde NE PLACATE VISE NIKAKAV BONUS.

 

NOVA PONUDA SINGL DANA NAJSIGURNIJA NASA PONUDA ZA PROFESIONALCE