CESTA PITANJA FAQ

NOVO

PRVIH 10 NOVIH KLIJENATA KLADIONICARA KOJI SU OZBILJNI DOBICE OD NAS UTAKMICU KVOTA 2 do 3.5 NEMA PLACANJA PRE MECHA UKOLIKO ZELITE SLEDECI MECH PLACATE 50 EURA. Prijavite se sada na EMAIL. PRI PRIJAVI NA EMAIL OBAVEZNO NAVEDITE IME PREZIME BROJ TELEFONA GODINE I DRZAVU I DA SE SLAZETE DA NAKON MECHA PLATITE 50 EURA ZA SLEDECHU DOJAVU.

 

Mi smo tim sportskih analiticara sa Balkana i dijaspore koji raspolaze najkvalitetnijim analizama i informacijama.

Koliko cesto imate dojave ?

Imamo otprilike 2 do 3 sigurnije dojave nedeljno a prelaze jedan do dva mesecno za sada .

Kada uplatim nakon koliko vremena dobijem utakmice ?

Najkasnije 24 casa od uplate i provere dobijete ono sto ste uplatili .

Odakle su Vasi izvori informacija i dojava ?

Najkvalitetnije izvore poimenice ne mozemo otkrivati zbog delikatnosti informacija kojima raspolazemo ali mozemo reci da su to uglavnom izvori jako pouzdani .

Kakvu garanciju mi dajemo ?

MI Vas necemo lagati , garancije u kladjenju ne postoje ko kaze drugacije Vas laze da bi Vam uzeo novac. Mi Vam samo mozemo rechi mozete probati nakon nekoliko utakmica iz mesecne pretplate videcete kolika je nasa prolaznost parova , mi tvrdimo veoma velika i bicete u plusu. Ukoliko trazite nekakve posebne garancije preko interneta onda ste neozbiljni i glupi i neiskusni , sami trazite da Vas neko slaze da bi Vam uzeo novac. Samo da Vas pitamo dali Vam je iko ko Vam je obecao dojavu 100 % PROLAZNU IKADA VRATIO NOVAC ? Mi tvrdimo da nije niti ce iko stoga na Vama je da odlucite sami dali smo dovoljno profesionalni i znamo sta radimo a utvrdicete sami nakon nekoliko meceva. Zapitajte se sami sta je bolje da Vas neko slaze i uzme iz djepa preko 200 eura na nepostojechi prelaz ili da nas etapno testirate za 50 eura i utvrdite kvalitet svojim ocima. Razmislite malo o ovome pa nam se tek onda obratte kad donesete pravu racionalnu odluku.

Puno Vas pitaju zasto Vi ne uplatite te dojave i obogatite se ukoliko ih imate?
Logicno pitanje medjutim dacemo Vam pojasnjenje . Molimo Vas probajte jednom da odete u kladionicu i zatrazite da stavite 10.000 evra na jedan mech kvota 2. Pokusajte da vidite reakciju. Garantujemo da nece prihvatiti opkladu. Sta onda rechi o uplatama na prelaze koji su blokirani u 99 % slucajeva na sume iznad 1000 eura. Probajte recite da zelite da se kladite na 5000 eura na prelaz i sve ce Vam biti jasno.Posle raznih telefonskih poziva do "shefova" kladionice izgubicete minimum 30 minuta i nece Vam biti dozvoljeno da se kladite.
Mi ne mozemo da postignemo fizicki da uplatimo , ponekad dojave nam dodju sat vremena pre mecha i ako izgubimo po 10 minuta u svakoj kladionici gde cemo da probamo da odigramo mech nema matematike.
Vechinu dojava bas dobijamo od saradnika iz kladionica koji zele da uniste konkurenciju. Jednostavno oni nama jave koje su blokirane utakmice kod njih da mi proshirimo informaciju. Oni su sigurni, ne primaju tu opkladu i samo su na dobitku kada druge suparnicke kladionice gube novac.
Rezime uslova rada i davanja usluga
Procitajte jos jednom ukoliko se odlucite da kupite informacije savet za kladjenje od nas koje prodajemo slazete se sa sledecim da necete preprodavati da  ih necete davati nikome drugome nashe dojave, da niste maloletni, da novac kojim uplacujete od dojave nije uplacen od kriminalnih aktivnosti , da ne radite pranje novca preko kradenih kartica,  slazete se da ste procitali ovo obavestenje koje je sastavan deo naseg sajta i da ste ga u potpunosti razumeli, sa samom uplatom se slazete da ste upoznati sa ovim uslovima prodaje ovih informacija.Mi cemo sve uciniti da Vam napravimo novac da budete zadovoljni.
 
 
Cesto postavljeno pitanje je zasto ne odigrate onda online kod inostranih kladionica kad vec imate dojave ?
Online kladionice imaju ip lokator i sve opklade sa ovih nashih sumnjivih podrucja se dvostruko proveravaju pre nego prime opkladu. Ukoliko imaju informaciju da se prima veliki novac na tu opkladu normalno da ne bi izgubili novac i oni blokiraju ili ogranice uplatu. Ne verujete... probajte sami. Otvorite rachun i pokusajte da odigrate na 1000 eura prelaz od 30 kvote iz neke "divlje lige". Dobijte nekoliko utakmica za redom i dobicete blokiranje rachuna a isplata je upitna. Sta uciniti ukoliko odbiju da isplate ? Da necemo slucajno da ih tuzimo mi sa Balkana jednog giganta i da hocemo dali se to isplati i kada ?
 
https://www.realclub.celta.ch/bilder/chearleaders1.jpg