DOBITNI SISTEM 3/3

Dali ste culi za izraz para na paru ide ? Naravno da jeste. Da bi poceli profitirati morate shvatiti kladionicu ozbiljnije kao investiciju. Dali ste znali da koliko je  ulog vechi toliko je veca shansa da se dobije a rizik da se izgubi je manji , to je mozda nepravedno ako nemate novaca ali to je samo matematika i kombinacije protiv kojih se ne moze. Stoga uozbiljite se , kladionice zaradjuju na Vashoj lakomosti sto zelite da sa 2 evra reshite sve svoje zivotne probleme to je gospodo NEMOGUCE , a oni to dobro znaju. Dali ste se ikada upitali zasto ne dobijate a odigrate po 5-6 parova i uvek dodje neka nula u zadnjim minutima ? Dali ste znali da statisticki u kladionicama od 100 tiketa samo jedan prodje koji ima vishe od 5 parova ??? Dali zelite da vam neko pomogne profesionalno da dodjete do sigurnijeg dobitka i da Vam drasticno uveca sanse za dobitak ??? Naravno da zelite. Resenje vasheg problema su SISTEMI gospodo SISTEMI stoga pogledajte nashu ponudu i lepo razmislite sta Vam nudimo.

1.Dali bi zeleli da odigramo za Vas tri sigurna para a da pri tome budete zasticeni da ne izgubite novac sa dopunskom zastitom i od moguce nule - neresenog ishoda na sva tri mecha ? Nudimo Vam sistem od 3 sigurna para koji pokriva i nule a veci je dobitak za 50 % nego da odigrate DNB - winere ili dvoznake sto vam nude kladionice.

O cemu je rech ?Dajemo Vam tri sigurna para. Oni moraju da izadju na kraju za ceo sistem dobitak. U ovome sitemu se ne pada ako izadje slucajno nula na bilo koja od tri para. Pada se samo ako izadje iznenadjenje dvojka. Ukoliko izadje nula pocetni ulog se vraca.

Minimum uplata za ovaj sistem je 150 eura maksimalna isplata je kada izadju sva tri keca minimum 800 eura odnosno cist dobitak minimum 650 eura , ukoliko izadje jedna nula gubite 20 eura , ukolko izadju dve nule gubite maksimalno 50 eura ako izadju sve 3 ulog vam se vraca. Ako dodje jedno iznanadjenje dvojka gubite svih 150 eura.

Kako funkcionise sistem : poslacete nam 150 eura mi cemo odigrati za Vas sistem i dobitak cemo Vam poslati . Nasha provizija za sastav sistema i za 3 utakmice koje cemo postaviti u sistem je 30 % od dobitka. Obavesticemo Vas pre mecha koje cemo utakmice odigrati za Vas da bi mogli da ih pratite.

Postoji i mogucnost da odigrate ovaj sistem na samo 75 eura sa tim sto je onda nasa provizija od dobitka 40 %.

*U sistem je postavljena minimum jedna utakmica koja 100 % prolazi koju tog dana imamo kao dojavu a koju biste platili kod nas kao singl 100 eura

Ukoliko sistem ne prodje slucajno sledechi sistem Vam sastavljamo bez provizije.

__________________________________________________________________________________________________________________________

2.Slozeniji sistem 4 od 4 koji pokriva sve fixeve i nule , prosireniji od ovoga gore ako ne dozvoljava kladionica da se igra samo 3 para sto Vam je slicno kao da odigrate 4 dvoznaka medjutim veci je dobitak za najmanje 50 %

Postavljamo za Vas 4 para kec ili dvojka ( trazimo 4 keca ili dvojke )

Ukupan ulog u sistemu je 240 evra pokrivene su sve nule , pare se vracaju i mali dobitak od 100 do 200 evra zavisno od kombinacije ako dodju nule, ako dodju sva cetri keca BINGO 1600 evra manje ulog 240 cisti dobitak od 1370 evra ( minimum ). Gube se sve pare ako dodje bilo koja dvojka.

Kako funkcionise sistem : poslacete nam 240 eura mi cemo odigrati za Vas sistem i dobitak cemo Vam poslati. Nasha provizija za sastav sistema i za 4 utakmice koje cemo postaviti u sistem je 30 % od dobitka. Obavesticemo Vas pre mecha koje cemo utakmice odigrati za Vas da bi mogli da ih pratite.

Postoji i mogucnost da odigrate ovaj sistem na samo 120 eura sa tim sto je onda nasa provizija od dobitka 40 %.

*U sistem je postavljena minimum jedna utakmica koja 100 % prolazi koju tog dana imamo kao dojavu a koju biste platili kod nas kao singl 100 eura

Ukoliko sistem ne prodje slucajno sledechi sistem Vam sastavljamo bez provizije.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Uskoro u ponudi

Najubitacniji sistem za kladionice

Sistem pokriva 5 fixeva koji su pokriveni sa drugom kombinacijom na golove - najcesce je pokrivamo sa 0-2 gola koja opcija uglavnom pokriva nereseno X posto je on 75 % statisticki ili 0:0 ili 1:1 . Sa ovim sistemom se pokriva i delimicno cak i iznenadjenje dvojka pod uslovom da udje i ona u kombinaciji na golove . Po profesionalnoj proceni stitimo sistem zavisno od utakmice i kakvom informacijom tada raspolazemo i sa igrom na golove 2-4 gola sto pokriva i nulu i na rezultat 2:2 kao i rezultate 1:2 0:2 0:3 0:4

U prvoj kombinaciji ako koristimo 0-2 kao zastitu pada se jedino ukoliko izadje nereseno X sa rezultatom 2:2 ili 3:3 i ako gosti pobede 2:1 3:0 . Malo je bolji sistem bezbedniji jer ima vise dobitnih kombinacija nije samo jedna kao prethodni. Od svih mogucih kombinacija pokriva sve moguce keceve , sve moguce 0-2 gola sto znaci rezultate koji su obicno rizicni 0:0 , 1:1 , 0:1 za goste, 0:2 za goste . Pada se jedino na rezultate 2:2 , 3:3 i 1:2 za goste 0:3 za goste 1:3 sto je iznenadjenje mada rizik je manji .

Ukoliko koristimo zastitu 2-4 gola padate jedino na kombinaciji 3:4 za goste sto se desava jednom u 100 godina , kao i 0:0 , 0-1  u svim drugim kombinacijama ste dobitni.

Uslov je da Vam odigramo 5 utakmica fixeva i moguce ga je uplatiti u bilo kojoj kladionici jer uspunjava sve moguce uslove kako ga god okrenuli.

Ukoliko sistem ne prodje slucajno sledechi sistem Vam sastavljamo bez provizije.

Slican skraceni sistem samo sa 4 fixeva koji je sa manje kombinacija i manjom uplatom uskoro cemo Vas obavestiti i o njima i bice u ponudi.

*U sistem je postavljena minimum jedna utakmica koja 100 % prolazi koju tog dana imamo kao dojavu a koju biste platili kod nas kao singl 100 eura

____________________________________________________________________________________________________________________________

P.S sisteme necemo otkrivati niti Vam ga dati stoga ga nemojte traziti , mi igramo , mi biramo za Vas , Vi samo opusteno.

Mi ne zelimo da Vam otmemo novac kao ona deca blogerashi koja su cesto polupismena , mi smo profesionalci koji samo dobro znaju ovaj posao i koji ce normalno da naplate svoje znanje na sveopstu korist. Razmislite i srecno.